Resum de la reunió de novembre

Aquest dijous passat vam fer la reunió de novembre a l’hora i lloc habituals. Vam aprofitar per acabar de tancar temes després del curs d’introducció del 5 de novembre:

  • Ja teniu disponibles totes les presentacions del curs i la majoria d’exercicis resolts. Els podeu trobar a la pàgina del grup a Slideshare.
  • Vam fer un repàs als resultats provisionals de les enquestes del curs. Aprofitem per recordar als participants que teniu fins a finals de mes per explicar-nos les vostres impressions.

Vam confirmar que publicarem els events al LinkedIn i vam crear un nou grup per als Barcelona Perl Mongers al qual us podeu apuntar. També vam decidir que donarem permisos d’edició a qui vulgui participar al manteniment del bloc i s’hagi donat d’alta prèviament al WordPress. Si esteu interessats, envieu un correu a la llista indicant el vostre usuari de WP.

Amb l’objectiu d’automatitzar la publicació d’envents a la web i les diferents xarxes socials (LinkedIn, Twitter, Identi.ca), vam estar comentant quins mòduls hi ha disponibles i quins podríem utilitzar per facilitar aquesta feina. També vam parlar del metacpan (una web més moderna per fer cerques al CPAN) i de la petició de mentors per al GCI que es va passar a la llista.

Posted on 26 Novembre 2011, in Reunions. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: